Kompetenceudvikling
Kompetencecenter for Amning tilbyder kompetenceudvikling for sundhedsprofessionelle både i regioner, kommuner og det private, som arbejder med amning og ammevejledning. På vores kurser får du undervisning baseret på nyeste viden og teori koblet til praksis. Her møder du nogle af landets mest kompetente undervisere, som både har stor viden om amning og har indgående kendskab til den virkelighed, som ammevejledningen indgår i.
Ammekonsulent-uddannelsen
Specialisér din viden om amme-vejledning i København eller Aarhus.
Læs mere >
Specialtilrettelagte kurser
Vi tilbyder et lokalt kursus tilrettelagt efter jeres ønsker og behov.
Læs mere >
Oplæg om amning
Vi tilbyder oplæg på temadage og konferencer.
Læs mere >
Trivselskursus for sundhedsplejersker
Vi tilbyder kursus om dårlig trivsel hos det ammede spædbarn.
Læs mere >
Kompetencecenter for Amnings oversigt over kursustilbud
Med denne vifte af tilbud vil vi gerne bidrage til at styrke, udvikle og inspirere alle jer, der arbejder med eller er engagerede i amning og ammevejledning.
De beskrevne tilbud er eksempler på allerede etablerede uddannelser og netværk samt nye uddannelsestilbud.
Har I eller jeres arbejdsplads specifikke ønsker for uddannelse, skræddersyr vi også kurser og temadage, der specifikt retter sig mod jeres behov.
Viden, som styrker jeres kompetencer
I Kompetencecenter for Amning leverer vi hele tiden den nyeste viden og bedste træning – uanset hvilken faglige baggrund I har, eller om I er ansat på et sygehus eller i en kommune.
Når vi udvikler vores kursustilbud, kobler vi den nyeste faglige og teoretiske viden med den virkelighed, I arbejder i. I vil derfor opleve, at I på flere af kurserne træner og arbejder med opgaver og øvelser, hvor I sætter jeres egne værdier, erfaringer og viden i spil. Det vil gøre jer i stand til at finde nye løsninger, når nye udfordringer eller behov opstår i ammevejledningen i jeres praktiske hverdag.
Kompetente undervisere
På vores uddannelser og temadage møder I nogle af landets mest kompetente undervisere, som både har stor viden om amning og har indgående kendskab til den virkelighed, ammevejledningen indgår i. Det betyder, at du får ny, relevant og aktuel viden, og der er desuden plads til faglig dialog og aktiv læring.
Nogle emner er mere teoretiske end andre, og nogle redskaber skal afprøves for at give mening. Det betyder, at vi varierer vores undervisningsmetoder og tilrettelægger vores uddannelser, så de understøtter din læring og dit engagement bedst muligt.
Underviserne er både ansatte i Kompetencecenter for Amning og eksterne specialister.
Målgruppe
Kompetencecenter for Amnings uddannelsestilbud er rettet mod jordemødre, sygeplejersker, sundhedsplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og andre sundhedsprofessionelle, som arbejder med ammevejledning.